Litteraturfestivalen Bokstavelig talt.

I dag åpner litteraturfestivalen Bokstavelig talt kl. 17 på det vakre bokhotellet Lyngørportens flotte litteraturforedragssal, hvor de fleste av mine 11 deltagende “Bevegelser i hus” arbeid ble installert i går. Pluss i den stemningsfulle bok-foajeén og i velkomst rommet. Og er med og gir en ramme rundt årets tema, relasjoner.
Etter åpningstale med Svein Tveitdal følger samtale mellom Fredrik Wandrup og forfatter Vidar Sundstøl. Som bl.a. har skrevet en god leseropplevelse trilogi jeg vil anbefale. Festivalen fortsetter i morgen, med nye møter med forfattere på bokhotellet og i byen, der også mye skjer i morgen. Med åpning av litteraturhus og vårmarked. Verdt å ta turen til Tvedestrand da. Jeg holder også åpent fra 10-15 imorgen i sentrum i Melkeveien Galleri.Litteraturfestivalen Bokstavelig talt. 3.-5. Mai 2019. Festivalutstiller. Bevegelser i hus. Stille film.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0