Høstlig “ommøblering”

Høst. Utstillingen Bevegelser i hus. Stille film har som livet i naturen “gått i hi”.  I en tid besøkende etterlater gatene tommere og bysentrum mye mindre levende i Tvedestrand. Men det betyr ikke at det ikke er “folk i husan” i sentrum, om noen likevel finner veien til opprinnelig gamle bydel.
Slik er også noen av arbeidene fra Bevegelser i hus. Stille film fortsatt å se i Melkeveien galleri. Sammen med pasteller, brukte kunst og natur bøker, kunstkort/reproduksjoner. Halve langveggen har blitt mørkere. Nå arbeider jeg med å legge ut gallerier og sider for husene på nettsidene, som generelt er under konstruksjon. Jeg lærer å forstå hvordan ting fungerer, også her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0